2013. június 15., szombat

Prológus

Ez nem egy olyan történet mint a többi. Nem nyálas, nem boldog, és a vég kifejlett sem a ,,boldogan éltek még meg nem haltak".
 Ez nem egy mese, melyben a jók győznek, és minden rossznak vége szakad. Ez a történet a valóságot tárja a szemed elé, felnyitja a szemed olyan dolgokról, amibe talán még bele sem gondoltál.
Az igazság a fiúk érzelmeiről, azokról, melyek rossz hatással vannak rájuk. Amiktől néha-néha padlóra kerülnek, és azokról, ami teljesen megváltoztatta az életüket.
Amik sötét titkok. Olyanok, amiket senki nem tud.
A banda élete nem olyan egyszerű, mint ahogy azt a rajongók, illetve Directionerek gondolják. A bandát nehéz és kemény titkok feszítik szét.
 A fiúk adnak jeleket, de ezeket nem veszitek észre. A könnyek a színpadon. A kimerültségtől lennének?  Lehet, de lehet hogy nem.
 Vannak dolgok amiről tényleg senki nem tud. olyanok ezek, mint a néma sikolyok, melyek segítségért kiáltanak, mégsem találnak segítségre.
 Egy idő után a sikoly végleg elhallgat, és akkor minden össze omlik.
 A személy, aki elfojtja sikolyát, magába zuhan, és képtelen lesz talpra állni. Legalábbis egyedül...
Érdekelnek ezek a titkok? Kíváncsi vagy, mi az, amiért a kedvenc bandád belülről szétszakad? Olvasd el ezt a nem mindennapi történetet. Mert ez nem egy mese...ez a valóság...

2 megjegyzés:

  1. Ne máár. ezen biztos hisztizni fogok (pedig nem szoktam)
    Ez nagyon morbid... :(( ezt szeretem benne:D
    ~xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. öszönjük..azt hiszem :DD xD Igen...mert ez nem nyálas sztori lesz...csak a valóság :DD
      ~Klauu

      Törlés